Ukens Cocktail: Caribbean Espresso

En herlig espresso martini med toner fra Caribbean :) Enjoy
--> Oppskrift



Nye kurs

COCKTAILS IN THE CITY

 

 

Lek & Lær! - Teambuilding
En helaften der vi leker og lærer i baren; Cocktailsmaking, "Skjenketest", "miksestafett", "se, lukt og smakstesten" og "barquiz".
- kombinert med herlig mat.

--> Les mer

Cocktail Catering
Vi setter opp cocktailmeny, har med utstyr og alt som trengs for en kveld med fantastiske drinker - der du ønsker
 
--> Les mer 

Cognac kurs
Dere får en innføring om regionene, produksjonen og produktene.
Vi smaker selvsagt på produktene

--> Les mer 

Bartenderskole
Lyst å jobbe som bartender? 
Meld deg på BARSKOLEN
--> Les mer

Vin kurs

Innføringkurs for deg som ønsker å starte med det grunnleggende i vinens verden. 
 --> Les mer 



Barakademiet TastingBar
Bjørkeveien 30A, Lurahammeren
4315 Sandnes


Postadresse:
Bjørkeveien 30A
4315 Sandnes

rune (at) barakademiet.no
+47 926 37 118

 


 

BARTENDER SKOLEN 

BY BARAKADEMIET

 

 

BarAkademiet tilbyr en komplett opplæring innen klassisk bartending. 
Den største delen av kurset skal du bruke bak baren. Praktisk trening er beste læreform. Vi skal gjennom 80+ cocktails,
både klassiske og mer trendy drinker. Vi skal lære om garnering, frukter, urter, juicer, mikser, og hva en skal tenke på når en komponerer egne drinker.

Produktlære
Du vil lære om de forskjellige brennevinstyper, produksjonsmetoder og hvordan det serveres.

Arbeidsteknikk
Bruk av utstyr, grunnregler ved miksing, praktisk bararbeid, rutiner i bar, oppsett av bar, serveringsteknikk og salg.


Glasstyper
De forskjellige glasstyper, størrelser, bruksområde, og riktig behandling av glass.

Alkoholloven
Vi dekker sentrale emner i alkoholloven med forskrifter.

Prøvesmaking
Prøvesmaking er valgfri del av opplæringen, den gjennomføres over 2 kvelder.
Vi bruker skjemaer hvor du kan gjøre egne notater. Egenandel for smaking er 350,-

Egentrening
Det anbefales at du beregner tid til egenstudie utenom øktene. Du vil også få mulighet til ekstra egentrening i skolens lokaler.

Eksamen
Etter endt kurs skal du opp i en praktisk og en teoretisk eksamen. Det kreves 75 av 100 mulige poeng innen gitt tidsfrist for å få bestått. 

Hvem passer kursene for?

Kurset passer for mennesker i alle aldre med all mulig bakgrunn. Det spiller ingen rolle om du har erfaring fra bransjen eller ikke. Vi starter fra bunnen av. Motivene for å starte kan være mange. Uansett hva din motivasjon måtte være, så skal jeg gjøre deg til en rask og dyktig cocktailbartender, garantert!

Hvordan få plass?
Foruten å melde deg på kurset.
Du må betale kursprisen.
Du må møte opp til avtalt tid.
Husk! Det er begrenset antall plasser, så meld deg opp i god tid.

Pris: 8500,-

 

BARSKOLEN
Fulltid klasse, dagtid / kveldstid

Påmelding Barskolen




















Tilbakemelding fra tidligere elever:


Lars Helle
skal bare hilse og si ifra at eg no har vært fast ansatt som bartender i 1 år :D
har også masse ansvar utenfor baren på utestedet Scotsman i Bergen.
Og alt dette begynte på Barakademiet ;) vil bare takke for lærdommen og bra bartenderkurs.

 
   
Kjell Inge Øygard
Jeg jobbet allerede som bartender da jeg begynte på barskolen hos Rune. Målet mitt med barskolen var å bli en mer profesjonell bartender, lære nye drinker og samtidig ha det gøy, og slik ble det! Dette var et kjempekult opplegg der vi hadde litt teori, og mye praksis. Rune er en dyktig lærer som er flink til å blande humor med alvor, som gjør dette til en kjekk og interessant opplevelse. Er absolutt å anbefale dersom man enten vil begynne å jobbe som bartender eller evt bare imponere venner i lystig lag:)

 
  Christian Onsager
Jeg tok et femukers kurs på Barakademiet i sommeren 2008 for å kunne jobbe som bartender mens jeg studerte. Jeg søkte samme høsten på to stillinger som bartender i Trondheim, og fikk jobbtilbud begge stedene etter fem minutters intervju. Etter å ha jobbet som bartender i 5 måneder spurte sjefen min meg, og to andre bartendere, om vi ville være med å jobbe i en annen bar et annet sted i byen. Nå tjener jeg godt, har bra tips, og jeg har den beste jobben en student kan ha. Stedet jeg er nå heter Downtown

Håper vi snakkes
Christian

  Eivind Tørset Magnussen
Jeg synes det var en god blanding av teori og praktisk trening. Bra med mye fokus på hurtiget, ryddig bar og serviceinstilling i tillegg til å trene på drinker. Tok det med videre, og fikk en veldig god start da jeg begynte å jobbe i bar etterpå.
 
 

 

 

 

 

Powered by www.i-tools.no